Marketing & Communication Specialist

Diepzeekonijn Moving Media Passie voor marketing? De leukste en meest leerzame stageplek van het Noorden! StappenGroningen.nl

Je helpt bij het bedenken van creatieve posts. Je gaat (grotendeels) de social media beheren van onszelf en van klanten. Je helpt bij het opzetten van promoties. Schrijven van teksten voor o.a. de website en blogs. Je denkt mee aan nieuwe marketingconcepten, laat je creativiteit zien bij de mediaproducties die wij maken. Helpt ons en anderen het bedrijf op de kaart zetten! Het uitvoeren en bedenken hoe we onze identiteit als bedrijf beter over laten komen bij de klant, valt ook binnen jou takenpakket!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent creatief, passie voor marketing, hebt humor, bent fanatiek, stressbestendig, communicatief, leergierig en op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben een gezellig team met gepassioneerde collega's. Onder andere op het gebied van fotografie, video, marketing en alles hiertussen. We hebben een groot kantoor met een hele mooie foto/video studio! Wanneer je bij ons eruit springt tijdens de stage is de kans groot dat je na je stage of na het afronden van je opleiding hier kunt werken. Er zijn al meerdere stagiaires op deze manier bij ons aan het werk! Bij ons is geen dag hetzelfde, je maakt alles mee wat bij de producties komt kijken, promoties en het draaiende houden van de marketing komt kijken. Je gaat enorm veel leren en veel leuke dingen meemaken! Ook heb je bij ons de vrijheid jou ideeën en kennis te delen. Daarnaast zit je in een team met andere stagiaires, wij bieden namelijk niet alleen plek voor marketing en communicatie stagiaires maar ook fotografie en- AV stagiaires.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder