Legal, Insurance & HR Services Specialist

Ruber Acia B.V. Ontdek, Leer en Groei bij Ruber Acia!

Een typische werkdag begint natuurlijk met een heerlijke kop koffie. Je fungeert als aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten. Hierbij leer je essentiƫle communicatievaardigheden (B1-K1-W1 en B1-K1-W2). Daarnaast ga je aan de slag met zakelijke communicatie (B1-K1-W2). Of het nu gaat om het opstellen van e-mails, rapporten of andere documenten, je leert effectief te communiceren binnen een zakelijke context. Een belangrijk aspect van je dag is het verwerken van gegevens (B1-K1-W3). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nauwkeurig checken van documenten die nodig zijn voor een subsidieaanvraag, deze opslaan en klaarzetten in het portaal (B1-K1-W4). Tijdens je stage bij Ruber Acia zul je ook betrokken worden bij juridische en HR-advies trajecten (P5-K1). Denk hierbij aan het personeelshandboek updaten of regelingen uitzoeken. Je leert hoe je managementinformatie levert (P5-K1-W1), ondersteunt bij juridische of HR-aanvragen (P5-K1-W2), en stelt standaarddocumenten op (P5-K1-W3).

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatieve vaardigheden. Je moet in staat zijn om helder en effectief te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. Dit omvat het zijn van een aanspreekpunt voor klanten, het verzorgen van zakelijke communicatie en het opstellen van documenten. Proactieve houding. Een proactieve instelling is essentieel, vooral bij het fungeren als het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het vermogen om actief mee te denken en oplossingsgericht te handelen is van grote waarde. Nauwkeurigheid en oog voor details. Het verwerken van gegevens vereist nauwkeurigheid en aandacht voor details. Fouten kunnen impact hebben op besluitvorming, daarom is precisie van groot belang.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Ruber Acia doen we er alles aan om jouw ervaring als student of werknemer zo waardevol en aangenaam mogelijk te maken. We geloven in het stimuleren van groei en ontwikkeling. Als je laat zien dat je klaar bent voor meer uitdagingen, bieden wij doorgroeimogelijkheden en ondersteunen we je in het behalen van je professionele doelen. Verder kunnen we je maatwerk begeleiding bieden en een prettige ergonomische werkplek. Daarnaast hebben we een keukentje in ons kantoor met heerlijke koffie en een koelkast.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder