Brasserie in de Witte Dame BV Gedij jij goed in een klein team met veel mogelijkheden? Dan is een gemoedelijk, persoonlijk hotel voor jou passend!
Wij zijn een gemoedelijk, kleinschalig hotel waarin we werken met een klein team. Onze collega's zijn zo allround mogelijk waardoor we elkaars taken begrijpen en eventueel kunnen ondersteunen. Een zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw is er in de eerste plaats voor de gasten, van het restaurant en hotel, hiervoor wordt de hele guest journey begeleid. Verder het plegen van overleg met het keuken- en housekeeping team. Organiseren van partijen, bestellingen, voorraadbeheer, terras management. In de stage kunnen we verder nog de breedte of diepte in op het gebied waar de interesse van de student ligt.
Naar wie zijn wij op zoek?
representatief, leergierig, open minded
Wat biedt het bedrijf?
Wij nemen de begeleiding zeer serieus, er is veelvuldig contact om tot een goed leerplan te komen. We beginnen met de basis vaardigheden en het leren kennen van het bedrijf. Zodra dit goed gaat gaan we de breedte of de diepte in met gerichte opdrachten, de inhoud hiervan passend bij de student. We hebben er al veel zin in om jou te leren kennen en jou een interessant jaar te bieden!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan