Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Roompot Gulpen

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Naar wie zijn wij op zoek?

Welkom bij Roompot Gulpen, een sfeervol vakantiepark midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Dit moderne park is de ideale plek voor gasten die willen genieten van rust, natuur en Limburgse gastvrijheid. Als stagiair in de horeca word je onderdeel van ons enthousiaste team en zorg je ervoor dat onze gasten een heerlijke tijd beleven. Of je nu aan de slag gaat in ons restaurant, achter de bar of helpt bij speciale evenementen, jouw inzet en gastvrijheid maken het verschil in hun vakantiebeleving! Hier leer je alle kneepjes van het vak in een unieke omgeving vol energie en gezelligheid.

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding: Een aantrekkelijke stagevergoeding van €500,- bruto per maand op basis van fulltime beschikbaarheid. Begeleiding: Goede begeleiding van een SBB/ELHBO erkende praktijkbegeleider. Ontwikkeling: Ruimte om je stageopdracht uit te voeren en toegang tot uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via Learnit! (online en offline).

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder