Marketing & Communication Specialist

Budgetdranken.nl Allround Online Marketeer

Je werkt in een leuk team met een prettige en informele werksfeer en je assisteert bij de afhandeling van alle belangrijke online marketingtaken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die zijn / haar pijlen richt op een carrière in de online marketing. Maak kennis met alles wat nodig is om meerdere webshops op professioneel niveau op te bouwen en te onderhouden tijdens een afwisselende stage. Ben jij iemand die commercieel en visueel sterk is en ben je resultaatgericht? Heb jij aantoonbare affiniteit met online marketing en retail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoofdtaken: · Up-to-date houden van onze 3 webshops · Assistentie SEO/SEA taken · Linkbuilding · Schrijven van blogs · Assistentie e-mailmarketing · Assistentie social media marketing · Assistentie remarketing · Effectieve web- en productteksten schrijven volgens SEO richtlijnen · Content voor de social media-kanalen bedenken en campagnes opzetten · Assistentie bij de verwerking van orders

Naar wie zijn wij op zoek?

· Een gedreven HBO of MBO student in een richting die aansluit bij een e-commerce bedrijf · Hoge vaardigheid met computers, internet en Microsoft Office · Kennis van social media · Kennis van zoekmachinemarketing · Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift · Geen 9-5 mentaliteit, een echte doorzetter!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leuke, veelzijdige en leerzame stage waarbij je ruime kennis opdoet van: · Online retail en marketing · Het beheren van webshops · Het realiseren van commerciële doelstellingen met behulp van social media · De basisfacetten van zoekmachinemarketing · Veel voorkomende administratieve en commerciële werkzaamheden · Klantencontact en de daarbij behorende werkzaamheden · Aantrekkelijke personeelskorting op onze wijnen, dranken en cadeauartikelen. · Standplaats is Haaksbergen · Een zeer aantrekkelijke stagevergoeding!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder