Leidinggevende bediening

Pannekoekenhuis Belveren Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Samen maken wij de Horeca nog mooier!

Veelzijdig familie bedrijf waar je alles mag en kan leren. Wij beschikken over 2 gekwalificeerde leermeesters. Wij zijn een pannenkoekenhuis met ruim 350 zitplaatsen en 300 verschillende soorten pannenkoeken. Het voordeel van het werken in een ons pannenkoekenhuis zijn de gunstige openingstijden en vrij met kerst en carnaval. De dag bestaat uit het openen van het bedrijf. Het draaien van de lunch (uitgebreide lunchkaart) Het schoonhouden van je werkplek Jij draagt zorg voor de voorraad en het doen van bestellingen In de avond zorg je met het team dat het onze gasten aan niets zal ontbreken. In de zomer eindigt je werkdag rond 20:30 / 21:00 In de winter eindigt je werkdag rond 19:30 / 20:00

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen van een student / werknemer voor enthousiasme, creativiteit, gastvrijheid en leergierigheid.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf beschikt over mooie doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste aanstelling. Éen van onze huidige leermeesters is bij ons als 14 jarige in de afwas begonnen en zich opgewerkt tot zelfstandig werkend kok. Ook haar leermeester heeft ze bij ons gehaald.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder