De Gerrithoeve Enthousiaste en leergierige leerling gezocht
Bij De Gerrithoeve zijn we gepassioneerd over de horeca en streven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. We zijn op zoek naar een enthousiaste leerling die wil leren en groeien in de dynamische wereld van de horeca. Als leerling in de horeca krijg je de kans om verschillende aspecten van het vak te ontdekken. Je zult onder begeleiding van ervaren collega's de volgende taken en verantwoordelijkheden leren en uitvoeren op het gebied van gastheerschap, bediening, Drankenservice, Kassa en administratie, teamwerk en communicatie.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste leerling, vol energie en bereid om te leren. We kijken ernaar uit om samen te werken en hopen dat de stagiair(e) zich actief inzet, leergierig is en openstaat voor feedback.
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij bieden: - Een leerzame stageperiode waarin je de kans krijgt om praktijkervaring op te doen. - Begeleiding van ervaren collega’s die je helpen bij je ontwikkeling. - Een collegiale en inspirerende werkomgeving. - Mogelijkheid om je netwerk uit te breiden binnen de [branche/sector].
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken