Grand Cafe De Zwaan Kom werken bij het Meest Markante Horeca team van Brabant en zult een top jaar hebben!!
Jij als collega gaat mee lopen in een gestructureerd bedrijf. Laten jou na eigen kunnen werken en motiveren jou er alles uit te halen wat je in je hebt door langs werk gerelateerd ook persoonlijke ontwikkeling te maken.. Leuke extra activiteiten en leerzame workshops, zullen jou enthousiasme in ons prachtvak versterken en maakt jou een betere gastheer of gastvrouw in jou vervolg carrière.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als jij enthousiast en leergierig te werk wil gaan, gaan wij dat met jou. In het bedrijf van de meest Markante Horecaondernemer van Brabant 2019-2020 is er altijd beweging en nieuwe ideeën. Veel initiatief mag worden getoond en gaan samen kijken wat we waar kunnen maken in zowel de bediening als de keuken. Inzet en collegialiteit wordt beloont en gezien. Om de horeca goed te snappen moet je zelf ook veel plezier kunnen maken en met jou bouwen we aan de skills op alle onderdelen.
Wat biedt het bedrijf?
Je wordt opgenomen in het team, workshops voor food kennis te vergroten, 2x personeelsfeest, workshops drank kennis, wijklopen, runnen food, terraslopen, gastgerichtheid denken, persoonlijke ontwikkeling en nog zo veel meer. Maar alles in de gedachten voor de gast en met elkaar. Wat jij laat zien zal je kunnen brengen naar alle werkzaamheden er bij Grand café De Zwaan plaats vinden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan