Leidinggevende bediening

Libéma Lake Resort Beekse Bergen Wij halen de sfeer van Afrika naar Hilvarenbeek. Hoe mooi is dat?! Als stagiair(e) in de horeca loop je stage in het middelpunt van alles wat er in onze parken te beleven is. Voor jou als stagiair(e) the place to be!

In deze uitdagende stage leer je alle kneepjes van het horecavak. Je wordt gezien als onderdeel van het team en draait volledig mee met een gedreven en gezellig horeca team in een gloed nieuw en modern restaurant in Afrikaanse sferen met een prachtig uitzicht op het Victoriameer. •Afwisselend werk: Bij ons heb je keuze genoeg in de horeca! Bij Lake Resort leer je het horecavak in de volle breedte, doordat je zowel bediening-, bar- en counterwerkzaamhedenverricht. Daarnaast draai je ook regelmatig mee met evenementen en leer je het partymanagement vak. •Ervaring is niet nodig! Heb jij nog niet zoveel ervaring? Geen zorgen, onze collega’s leren je graag alles! Iedereen die van nature gastvrij is of weet wat het is om met gasten en/of klanten te werken, is bij ons welkom. •Veel ruimte voor jouw ontwikkeling: Aan de hand van jouw opleiding en ervaring bepalen we welke werkzaamheden bij jou passen.

Naar wie zijn wij op zoek?

•Je bent minimaal 16 jaar; •Je volgt een relevante Horeca MBO-opleiding op niveau 3 of 4; •Je bent gastvrij, energiek, proactief en leergierig en werkt graag in teamverband; •Je bent flexibel inzetbaar ( weekenden, vakanties, avonduren en feestdagen).

Wat biedt het bedrijf?

•Een dynamische en leerzame meewerkstage; •Goede begeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu; •De mogelijkheid om volop ervaring op te doen in de horeca binnen de leisure branche; •Veel afwisseling en vrijheid; •Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes; •Eventuele mogelijkheid tot een baan na jouw stageperiode.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder