De Roovertsche Leij Kom jij ons team versterken als gastheer/-vrouw bij Natuurpoort de Roovertsche Leij?
Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een gezellig team en op een unieke locatie, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap. Bij ons zul je met name meewerken in de bediening, hierbij zul je gasten ontvangen, te woord staan en voorzien van hun eten en drinken. Daarnaast hebben wij regelmatig vergaderingen, partijen en bijeenkomsten. Daarbij horen werkzaamheden als drankjes opnemen en uitserveren en lunches/diners verzorgen. Wij bieden je graag de mogelijkheid om aan te geven waar je interesses en ontwikkelpunten liggen, zodat we de stage aan kunnen laten sluiten op jouw wensen. Het aantal uren/dagen kunnen wij afstemmen in overleg met de leerling. We zijn geopend op dinsdag t/m zondag van 9.00u tot 22.00u. Kortom, er is veel mogelijk bij ons! P.s. Bij ons op het terrein vind je ook de bierbrouwerij, Brouwerij Nicolaas, en outdoor activiteitenbedrijf, Rocks 'n Rivers, waar veel bedrijfs- en teamuitjes georganiseerd worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Iemand met een positieve instelling, die gastvrij, leergierig, vriendelijk en een teamspeler is.
Wat biedt het bedrijf?
Als je bij ons stage komt lopen, kom je terecht in een gezellig team en op een unieke locatie, namelijk in een prachtig natuurlandschap. Bij ons zijn de werkzaamheden divers, aangezien we een groot terras hebben met ongeveer 200 plaatsen, een restaurant hebben met ongeveer 100 plaatsen, een aparte ruimte voor vergaderingen of feestjes en een B&B hebben met 4 kamers. We bieden je dus een plek waar je veel kunt leren in een vertrouwde omgeving.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken