Leidinggevende bediening

Herberg Sint Petrus Enthousiaste collega's gezocht

Je komt te werken in een succesvol allround familiebedrijf met 4 horeca zaken. Herberg St. Petrus is een sfeervol modern restaurant met terras, cafe, lunch en diner en hotel functie. Heel divers en altijd gezellig druk. Het vaste team bestaat uit een mix van jong en oud ondersteund door een grote groep enthousiaste ambulante jonge parttimers. Herberg Sint Petrus is al bijna 25 jaar en gerenommeerde naam in de omgeving. Met een ervaren keuken team om een gespecialiseerd kok ruim voldoende uitdaging te bieden. Hier wordt gewoon nog echt gekookt...We werken uitsluitend met verse producten, maken eigen sauzen soepen etc... Het slachten van groot wild zoals ree en wild zwijnof heel lam wordt jaarlijks meerdere malen gedaan. Oh ja vrije tijd hoort er ook bij... we hebben hier best veel flexibiliteit in de roostering. Kom graag een keer vrijblijvend op gesprek

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie, enthousiasme en gezelligheid. de rest gaan we je graag leren

Wat biedt het bedrijf?

Ervaren leerbedrijf. gemotiveerd en gezellig jong team van parttimers in de keuken, bediening en afwas. een afwisselend bedrijf met terras, restaurant en hotel.. dus heel allround. je kunt hier vele onderdelen van het mooie horeca vak leren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder