Basecamp Haarlem Manager/ondernemer horeca
Bij Basecamp is elke dag verschillend, van dagelijks vergaderzalen en a'la carte lunch draaien, tot grote evenementen organiseren en van a tot z regelen. Kort samengevat, er is altijd wel iets te doen! Hospitality staat bij ons bedrijf centraal, onze kerntaak is ervoor zorgen dat gasten een standaard huiskamergevoel krijgen en zich op hun gemak voelen. Wat ga je leren? Je leert bij ons onder andere: - Commerciële taken uitvoeren - Het plannen en verdelen van werkzaamheden - Gasten ontvangen en serveren - Aannemen van speciale arrangementen, partijen of bestellingen - Voorbereidingen treffen voor het starten van een onderneming Alles is bij ons bespreekbaar en samen zorgen wij ervoor dat Basecamp nog meer kan groeien en ontwikkelen. Wil jij een rol spelen hierin? Dan is deze stage iets voor jou!
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over een goed communicatievermogen en is niet bang om initiatieven te nemen. Verder is van toepassing dat de student een flexibele houding heeft en het leuk vindt om samen te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Basecamp biedt een goede begeleiding gedurende de stage. Divers werk en een jong en enthousiast team. Leuke feesten en bruiloften staan centraal bij Basecamp.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat