Tatsu Haarlem 1 Manager/Ondernemer Horeca - TATSU Haarlem 1
De student zal stage lopen in de bediening. In overleg met de student zullen de taken en leerdoelen worden vastgesteld.
Naar wie zijn wij op zoek?
De leerling moet een goede instelling hebben. We proberen te selecteren op leerlingen met een intrinsieke motivatie. Tevens moet de leerling het leuk vinden om met mensen om te gaan, zodat de leerling goed in het team past en goed met de gasten kan omgaan.
Wat biedt het bedrijf?
Tatsu Haarlem 1 heeft er voor gekozen om leerlingen op te leiden omdat het onmisbaar onderdeel voor de horeca in Nederland is geworden. Het is van belang dat er voldoende leerbedrijven zijn voor leerlingen, waar leerlingen kundig en op een betrouwbare plek kunnen worden opgeleid. Vanwege de informele bedrijfscultuur en platte structuur kunnen de leerlingen open met collega’s en directieleden communiceren en ideeën met elkaar uitwisselen, waardoor niet alleen de leerling zich ontwikkelt, maar ook het restaurant zelf en de operationele bedrijfsvoering. Het team van restaurant Tatsu Haarlem 1 heeft een hoog saamhorigheidsgevoel en is zeer betrokken bij zijn collega’s. De leerling zal dus niet alleen van de leermeester leren, maar gedurende de werkzaamheden ook leren van het hele team. Er zijn altijd mogelijkheden om de stagiair(e) na de stageperiode een baan aan te bieden in het restaurant Tatsu Haarlem 1.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten