Fortuyn Horeca B.V. Leerzame en drukke werkplek voor zelfstandig werkend koks
* het meewerken met de mep * het meegeven van gerechten * het opstarten en afsluiten van de keuken * zowel ontbijt, lunch en diner draaien * uitleg krijgen over haccp en schoonmaak lijsten
Naar wie zijn wij op zoek?
Bereidt gerechten Plant zijn werkzaamheden Maakt mise en place Past recepten aan Bereidt gerechten en componenten Werkt gerechten voor de uitgifte af Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon Beheert keukenvoorraden Geeft de benodigde producten door die nodig zijn Ontvangt en controleert geleverde producten Slaat geleverde producten op Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Wat biedt het bedrijf?
Wij werken met een groot en gezellig keuken team. Er is veel plek voor begeleiding en vragen. Veel kans op door groei mogelijkheden. Veel vaste medewerkers. 4 keer per jaar een nieuwe menukaart.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan