Meewerkend horeca ondernemer

Fortuyn Horeca B.V.

De student gaat in ons bar/restaurant meewerken en krijgt daar goede begeleiding van de 3 leermeesters die aanwezig zijn, in de keuken en het restaurant. Wij zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. je kan dus ook op schillende tijden bij ons werken. Je zal tijdens je stage bij ons zo veel mogelijk soorten dingen leren. je kan bijvoorbeeld werkzaam zijn bij ons in het restaurant, de bar op te terras of de drankjes maken voor de gasten. Er zijn al veel leerlingen die bij ons met succes stage hebben gelopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken studenten die er zin in hebben om stage te komen lopen. Dat je het leuk vindt om dingen te leren en met een positieve instelling en glimlach komt werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een fijne leer/werkplek met wisselde diensten van 's ochtends tot 's avonds in een mooi ingerichte restaurant en bar op de Grote markt in Haarlem. Je zal echt bij het team horen en niet ballen je stage komen doen. Ook maakt de student na de stage kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder