Medewerker productietechniek

HDA Haarlem b.v. Geinteresseerd in een bijzonder product?

Jouw dag begint binnen onze fabriek of in de buitendienst. Die keuze maak jij vooraf zelf. In onze fabriek komen de meeste collega's wat vroeger, zodat ze nog even een koffie kunnen pakken. Een eigen kluis voor je spullen en je gaat op je veiligheidsschoenen de fabriek in. Daar staan veel geavanceerde machines waarmee onze producten gemaakt worden. Er is zelfs een eigen poedercoat afdeling. Jouw begeleider helpt je op weg na het geven van een uitgebreide rondleiding en het gelijktijdig kennismaken met jouw collega's. In de fabriek zijn zo'n 20 medewerkers werkzaam. Aan de hand van een competentiematrix, die uitvoerig met jou wordt doorgenomen, ga je aan je eerste klus beginnen. Dit kan zijn op onze RVS afdeling, op onze schoorsteenafdeling, of op de afdeling exclusief. De buitendienst is een ander verhaal. Samen met jouw leermeester stap je om 7 u in de bus en rijden jullie naar het projectadres. Hoogtevrees laat je thuis. Samen gaan jullie de klus aan! Denk aan installatie-afvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Secuur, technisch onderlegd, inzicht, eventueel tekeningen kunnen lezen of dit willen leren, innovatief, improviseren, voor de buitendienst werken op hoogte aankunnen, veiligheidsregels serieus nemen, op tijd zijn, allround inzetbaar. Rijbewijs (willen halen). Met je collega overleggen. Wij zoeken een gezellige sociale maar ook zeker serieuze student die binnen ons bijzondere bedrijf met een bijzonder product veel wilt gaan leren. Zelf staan we voor opleidingen, intern of extern. Herken jij jezelf hierin, stuur ons dan een berichtje!

Wat biedt het bedrijf?

Onder begeleiding van onze professionele leermeester Erik zul je het bedrijf leren kennen en de werkzaamheden gaan leren uitvoeren. HDA Haarlem is een metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in dakaccessoires. Onze opdrachtgevers zijn veelal Installatiebedrijven, waarvoor wij o.a. rook- en gaskanaalafvoeren produceren en monteren op locatie, Maar ook aluminium schoorsteenkappen worden in onze eigen fabriek gefabriceerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie, machines maar bovenal kennis en vakkundigheid van ons personeel. Hiervoor willen we jou graag opleiden!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder