Moustique Ongedwongen jong team, maar wel op niveau
Altijd al willen weten hoe het is om ondernemer te zijn? Hoe het is om een restaurant te runnen? 15 Mei 2021 heeft restaurant Moustique zijn deuren geopend. Hier hebben wij een vliegende start gemaakt en al snel een reputatie te weten opbouwen. Het vasten team heeft altijd op sterren niveau gewerkt, zowel in de keuken als bediening. Op hoog niveau werken in een ongedwongen sfeer maar niet ten kosten van de kwaliteit. Dit doen wij met een jong team. Zelf ben ik eigenaar/bedrijfsleider met mijn 27 jaar de oudste van het team. Het doel is om iedereen die hier werkt of stage loopt beter te maken, op het gebied waar die persoon behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld: -cocktails -zelfstandig wijklopen -wijn kennis -sociale vaardigheden -back of the house En ga zo maar door…….. Daarnaast hebben wij het motto, “work hard, play Hard” zoals eerder gezegd, wij zijn jong, houden van borrels en gezelligheid. Maar daar staat wel hard werken tegenover. Lijkt jou dit wel wat, solliciteer!
Naar wie zijn wij op zoek?
Heel simpel, Frisse en verzorgde uitstraling, en een goede motivatie. Heb je al veel ervaring, dan gaan we je nog beter maken. Heb je dat niet, dan beginnen we bij het begin. Dit kan alleen bij mensen die willen leren!
Wat biedt het bedrijf?
Een jong en ambitieus team. Hard werken, en gezelligheid. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden, maar die zal je moeten verdienen tijdens je stage. als jij goed bent voor mij, zal ik heel goed zijn voor jou.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf