Manager / ondernemer horeca

Restaurant Fris Leuke collega bediening gezocht bij een mooi restaurant op niveau in Haarlem

Wil jij bij Fris werken in een leuk en dynamisch team? Wij hebben oog voor detail en streven naar een ultieme beleving voor de gast. Samen met de Restaurant Manager het operationeel aansturen van het team in een meewerkende rol. Je rapporteert direct aan de Restaurant Manager. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is natuurlijk er voor te zorgen dat iedere gast een overload aan aandacht krijgt en met een fantastische ervaring de deur uit gaat. Meewerkende rol als gastheer/gastvrouw; het ontvangen van gasten en het leveren van topservice. Nauw samenwerken met de Restaurant Manager en Chef Kok door te evalueren en bij te stellen op dagelijkse basis. Gastencontact.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Productkennis - Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en/of Engels - Passie voor gastronomie - Een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken - Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Wat biedt het bedrijf?

- Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard! - Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd - Bedrijfskortingen - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden! - Gezellige teamuitjes en borrels - Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder