Tatsu Haarlem 1
Tatsu Haarlem 1 heeft er voor gekozen om leerlingen op te leiden omdat het onmisbaar onderdeel voor de horeca in Nederland is geworden. Het is van belang dat er voldoende leerbedrijven zijn voor leerlingen, waar leerlingen kundig en op een betrouwbare plek kunnen worden opgeleid. Vanwege de informele bedrijfscultuur en platte structuur kunnen de leerlingen open met collega’s en directieleden communiceren en ideeën met elkaar uitwisselen, waardoor niet alleen de leerling zich ontwikkelt, maar ook het restaurant zelf en de operationele bedrijfsvoering. Het team van restaurant Tatsu Haarlem 1 heeft een hoog saamhorigheidsgevoel en is zeer betrokken bij zijn collega’s. De leerling zal dus niet alleen van de leermeester leren, maar gedurende de werkzaamheden ook leren van het hele team. Er zijn altijd mogelijkheden om de stagiair(e) na de stageperiode een baan aan te bieden in het restaurant Tatsu Haarlem 1.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Voert ondersteunende werkzaamheden uit
- P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
- P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
- P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door