Mediamanager

TRX Music B.V. Stagiair gezocht: Mediamanager voor Reclame en Muziek!

Zin in een geweldige stage waar je jouw liefde voor media en muziek kunt combineren? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een creatieve en energieke mediamanager stagiair die zich wil ontwikkelen in de wereld van reclame, muziek en projectmanagement. Wat ga je doen? Nou, waar zullen we beginnen? Je zult de mastermind zijn achter reclameprojecten, waarbij je alles van A tot Z beheert. Van het brainstormen over ideeën tot het opzetten van opnames, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Maar wacht, er is meer! Als mediamanager stagiair help je ook bij het plannen van releases voor onze eigen stock-muziek library. Je ontdekt de nieuwste deuntjes, organiseert ze netjes en zorgt ervoor dat we altijd de perfecte soundtrack hebben voor onze projecten. En dat is nog niet alles! Je werkt samen met het team om ervoor te zorgen dat onze content op het juiste moment de wereld in gaat en de juiste mensen bereikt. Ben je er klaar voor? Wij wel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschik jij over de volgende vaardigheden? 1.? ?Creativiteit We hebben iemand nodig die bomvol zit met creatieve ideeën! 2.? ?Organisatietalent. Van het managen van reclameprojecten tot het plannen van muziekreleases, je moet een topper zijn in het organiseren van verschillende taken en deadlines. Alles moet op rolletjes lopen! 3.? ?Goede communicatie: Het is belangrijk dat je duidelijk kunt communiceren. Of het nu gaat om het delen van ideeën of het coördineren van opnamesessies, heldere communicatie is belangrijk. 4.? ?Passie voor media en muziek: We hebben iemand nodig die echt gepassioneerd is over media en muziek en die passie kan laten zien in alles wat ze doen. 5.? ?Teamplayer: Het is belangrijk dat je goed in een team kunt werken en bijdraagt aan een positieve sfeer. 6.? ?Probleemoplossend denken: Soms hebben wij 'last moment' projecten en moet je snel kunnen schakelen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Een prachtige locatie (makkelijk te bereiken met OV of fiets) - Een gezellig en professioneel team - Ruimte voor creativiteit en eigen input - Gezonde repen, snacks en een rijkelijk gevulde koelkast

Wat ga je leren?

  • Adviseert over mediaproducten
  • B1-K1-W1 Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2 Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3 Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
  • Bereidt de mediaproductie voor
  • B1-K2-W1 Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2 Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3 Regelt de benodigde mensen en middelen
  • Coördineert de mediaproductie
  • B1-K3-W1 Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2 Coördineert de oplevering van de mediaproductie

lees verder