De Zoete Inval Gezocht leerling zelfstandig werkend kok
De Zoete Inval staat bekend om zijn service, gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit. Als student draag je bij aan de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. In eerste instantie zal je je bezig houden met mise en place werkzaamheden. Denk hierbij aan het snijden van garnituren voor salades, buffetten en gerechten van de menukaart, het bereiden van sauzen en dressings etc. Naast de mise en place werkzaamheden zal je in het begin ondersteunen bij het maken van lunchgerechten, koude voorgerechten, koude buffetten en desserts. Na verloop van de periode zal je mee gaan draaien met de andere afdelingen binnen de keuken. Bij deze afdelingen zal je een ondersteunende rol hebben met het bereiden van warme gerechten van de menukaart. Wanneer je alle afdelingen naar tevredenheid heb doorlopen kan het zijn dat je bovenstaande taken zelfstandig zal gaan uitvoeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Op school leer je al veel vaardigheden die je in de praktijk nodig heb. In ons bedrijf gaan wij die vaardigheden toepassen en verder uitbreidden. Je kunt hierbij denken aan snijtechnieken maar zeker ook aan de diverse bereidingstechnieken die je in de keuken gebruikt. Tevens verwachten wij een goede persoonlijke inzet en motivatie gedurende de stageperiode in ons bedrijf.
Wat biedt het bedrijf?
Als bedrijf hebben wij de student/leerling veel te bieden. Naast een fantastische leeromgeving hebben wij diverse secundaire voorwaarden die interessant zijn voor de studenten/leerlingen. Al vele jaren hebben wij studenten/leerlingen mogen ontvangen. Al deze studenten/leerlingen zijn overgegaan naar het volgend jaar of zijn geslaagd voor hun opleiding. Wij beschikken over zeer goede leermeesters die erg vakbekwaam zijn. Daarnaast hebben ze veel persoonlijke aandacht voor onze studenten/leerlingen en kunnen ondersteuning bieden in het schoolwerk. Tot slot biedt het bedrijf alle beschikbare benodigdheden voor het uitvoeren van je praktijkopdracht
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan