Zelfstandig werkend kok

Brasserie het Gemaal

Op basis van ons huidige team, hebben wij een hele hechte vaste kern. Deze kern bestaat betrouwbare en sterke medewerkers die al meer dan drie/vier jaar bij Brasserie het Gemaal werken. In 2017 is Restaurant Long Island toegevoegd aan de organisatie en bieden wij al onze medewerkers een flexibele werkplek. Meerdere shiftleaders en koks hebben al eens een uitwisseling gehad en dit was erg goed voor hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de zomer verzorgen wij ook veel evenementen met B&D Catering Hospitality en Support. Dit bedrijf is ook onderdeel van de organisatie. Leerlingen of ambulante die zich bewijzen, krijgen de mogelijkheid om een cateringklus te ondersteunen in bijvoorbeeld Het Olympisch Stadion. Kortom, de organisatie bestaat uit drie horeca bedrijven en wij proberen iedereen te betrekken in de bedrijfsvoering voor persoonlijke ontwikkeling en loyaliteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gedreven en hebt een goede dosis humor; Je bent leergierig om alle procedures en snijtechnieken te beheersen; Je bent een teamplayer en kunt je makkelijk aanpassen; Je bent bereid om alles aan te pakken; Je hebt passie voor mooie gerechten en een creatieve geest; Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling; Representatief, uitstraling en hygiƫne hebben wij hoog in het vaandel staan.

Wat biedt het bedrijf?

Op basis van ons huidige team, hebben wij een hele hechte vaste kern. Deze kern bestaat betrouwbare en sterke medewerkers die al meer dan drie/vier jaar bij Brasserie het Gemaal werken. In 2017 is Restaurant Long Island toegevoegd aan de organisatie en bieden wij al onze medewerkers een flexibele werkplek. Meerdere shiftleaders en koks hebben al eens een uitwisseling gehad en dit was erg goed voor hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de zomer verzorgen wij ook veel evenementen met B&D Catering Hospitality en Support. Dit bedrijf is ook onderdeel van de organisatie. Leerlingen of ambulante die zich bewijzen, krijgen de mogelijkheid om een cateringklus te ondersteunen in bijvoorbeeld Het Olympisch Stadion. Kortom, de organisatie bestaat uit drie horeca bedrijven en wij proberen iedereen te betrekken in de bedrijfsvoering voor persoonlijke ontwikkeling en loyaliteit.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder