Zelfstandig werkend kok

1633 eten en drinken

Wie zijn wij? 1633 Eten en Drinken, hét Grandcafé in Halsteren! Wij zijn van 's morgens tot 's avonds geopend en gasten kunnen bij ons terecht voor een kopje koffie met een taartje, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een borrel met lekkere hapjes en voor diner. Wie ben jij: iemand met passie voor gastronomie, creatief en innovatief en leergierig! Onze gediplomeerde koks gaan je leren hoe je de theorie in praktijk kunt zetten en hoe je op piek momenten je hoofd koel kunt houden. De stage plaats is in een enthousiast keukenteam met goede werksfeer. Bij 1633 Eten en Drinken staat kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Wij zijn opzoek naar een stagiair die ons ook kan verrassen met leuke nieuwe ideeën!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder