Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie Fortuin Gastheer & Gastvrouw

Brasserie Fortuin is een bruisende plek waar gasten komen voor een goede lunch, borrel of diner in een warme en toegankelijke sfeer. We werken met verse producten, een glimlach en oog voor detail. Wat ga je leren/doen? * Gasten professioneel ontvangen en bedienen * Wijn- en menukaarten toelichten en adviseren * Reserveringen beheren en gastencontact onderhouden * Meewerken aan een vlotte gang van zaken in het restaurant * Samenwerken met de keuken en het team op de vloer * Inspelen op de wensen en behoeften van gasten * Omgaan met feedback en het oplossen van klachten Wat bieden wij? * Een leerzame en afwisselende stageplek * Begeleiding van ervaren collega’s * Een gezellig team met een informele sfeer * Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling * Mogelijkheid tot een baan

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu net begint of al ervaring hebt – bij ons leer je met plezier én uitdaging. We stemmen jouw taken en leerdoelen samen af, zodat je groeit in je vak. Wie ben jij? * Je bent representatief, enthousiast en gastgericht * Je durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief * Je bent flexibel inzetbaar, ook in avonden en weekenden

Wat biedt het bedrijf?

* Een leerzame en afwisselende stageplek * Begeleiding van ervaren collega’s * Een gezellig team met een informele sfeer * Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling * Mogelijkheid tot een baan

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder