Kok

Holy Moly Cantina Leerling-kok/ stagiair keuken (BOL)

Als leerling-kok/stagiair draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden van onze keuken. Je plant (onder begeleiding) je eigen werkzaamheden, maakt mise en place, bereidt componenten en gerechten en werkt deze af voor de uitgifte. Er is in onze keuken veel aandacht voor voorbereidingen zodat er de werkdruk op piekmomenten zo laag mogelijk blijft. Samen kijken we periodiek hoe het gaat en breiden we in overleg je werkzaamheden uit. Als alles goed gaat kan het zo zijn dat je aan het einde van je stageperiode een eigen kantje draait! Als je als stagiair je eerste stappen in de keuken wilt zetten en/of de basis wilt leren en je bent gemotiveerd om je hiervoor in te zetten dan ben je bij Holy Moly aan het juiste adres!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring is niet noodzakelijk, motivatie om het maximale uit je stage te halen is wel belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Holy Moly biedt een gezellige werkplek waar naast het werk ook aandacht is voor de medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder