Patissier

Patrijs | Patisserie en IJs Gepassioneerde Patissier IJsmaker

BBij PATRIJS | patisserie & ijs, wordt hard gewerkt om de lekkerste smaken te creƫren. Je verleid gasten met onze heerlijke patisserie en desserts en laat ze kennismaken vernieuwende smaken. Je werkt hard en bent op de hoogte van alle culinaire trends. Wil jij deel uitmaken van dit fantastische team reageer dan snel! In onze veelzijdige patisserie en ijssalon draai je mee om een geweldige hoeveelheid ijs, taarten en gebak te maken uit onze vaste collecties maar leer je ook om maatwerk af te leveren. Je werkt nauw samen met de eigenaresse en zorgt ervoor dat elke zoete verleiding een culinaire 10 scoort! Je leert allround en zelfstandig werken in de patisserie en je wilt elke dag opnieuw laten zien dat zoet jouw passie is.

Naar wie zijn wij op zoek?

- ervaring als patissier/chocolatier/ijsmaker - harde werker - hygienisch - initiatiefrijk - enthousiast - passie voor het vak - culinaire interesse

Wat biedt het bedrijf?

- doorgroeimogelijkheden - kans op vaste aanstelling - onbeperkt ijs eten

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder