Zelfstandig werkend bakker

Patrijs | Patisserie en IJs Gepassioneerde banketbakker / patissier / ijsmaker

Bij PATRIJS | patisserie & ijs, wordt hard gewerkt om de lekkerste smaken te creƫren. Je verleid gasten met onze heerlijke patisserie en desserts en laat ze kennismaken vernieuwende smaken. Je werkt hard en bent op de hoogte van alle culinaire trends. Wil jij deel uitmaken van dit fantastische team reageer dan snel! In onze veelzijdige patisserie en ijssalon draai je mee om een geweldige hoeveelheid ijs, taarten en gebak te maken uit onze vaste collecties maar leer je ook om maatwerk af te leveren. Je werkt nauw samen met de eigenaresse en zorgt ervoor dat elke zoete verleiding een culinaire 10 scoort! Je leert allround en zelfstandig werken in de patisserie en je wilt elke dag opnieuw laten zien dat zoet jouw passie is.

Naar wie zijn wij op zoek?

- harde werker - hygienisch - initiatiefrijk - enthousiast - passie voor het vak - culinaire interesse - betrouwbaar

Wat biedt het bedrijf?

- doorgroeimogelijkheden - kans op vaste aanstelling - onbeperkt ijs eten

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder