Zelfstandig werkend kok

Restaurant Da Gabriele Ristorante e Pizzeria Da Gabriele zoekt leerling bediening!

•Je leert meer over de Italiaanse keuken en beleving, en geeft zo de ultieme La Dolce Vita beleving aan onze gasten. Samen met het team zorg jij ervoor dat er elke dag weer de gepaste en gezellige sfeer wordt neergezet. •Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant en bar. Om dat voor elkaar te krijgen, leer je consequent en professioneel te werken, en ontwikkel je een helicopterview, terwijl je de details niet vergeet. Zo maak jij dat verschil!•Het ondersteunen van de bedrijfsleid(st)er waar mogelijk met o.a. bestellingen en andere administratieve taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een oprechte glimlach en service staan daarbij voor ons hoog in het vaandel. Gasten zijn bij ons absoluut geen nummertje, dat afstandelijke bedienen zien we al vaak genoeg in onze hoofdstad. Het zit in je om ervoor te zorgen dat gasten een fijne, onbezonnen ervaring krijgen, dat geeft je voldoening.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwisselende functie, in een dynamische team. Een leerbedrijf waarin je leert, je ontwikkelt en je de mogelijkheid hebt om door te groeien! Wij zijn een Italiaans Restaurant in het midden tot hogere segment, waarin etiquette en professionaliteit een rol spelen. Aan één van de mooiste plekjes in het hart van oud Harderwijk, verwelkomen wij onze gasten om te genieten van een typisch mediterrane sfeer. Een bijzonder restaurant op drie niveaus met plaats voor zo'n 100 gasten en aperitiefbar in een 400 jaar oude gewelvenkelder, én 's zomers met terras buiten. Trendy, romantisch en bovenal Italiaans; drie steekwoorden om Ristorante Da Gabriele te beschrijven. De verschillende etages, intieme erkertjes, sfeervolle verlichting en natuurlijk de voortreffelijke gerechten maken dat uit eten gaan hier synoniem staat aan ultiem genieten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder