Zelfstandig werkend kok

Zusje Harderwijk He maker, maak jij ons team compleet?

Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Je besteedt, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien. Je bent scherp op het waarborgen van de productkwaliteit en weet de voorschriften wat betreft voedselveiligheid uitstekend na te leven. Hoewel je een echte teamplayer bent, kun je ook prima zelfstandig aan de slag. Is jouw chef-kok afwezig, dan durf jij best een stapje naar voren te zetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hoe ga je dit aanpakken? Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven. Jij bewaart de kalmte en de rust tijdens piekmomenten en bent open in de communicatie richting je collega’s. Jij brengt mee: – Met jouw enthousiaste en positieve instelling ben je een échte aanvulling op ons Zusje-team – Je vindt het geen probleem dat we enige flexibiliteit van je vragen – Een beetje drukte kun je best handelen – Je bent niet vies van stevig aanpoten in de keuken – Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat elk gerechtje tiptop de keuken verlaat

Wat biedt het bedrijf?

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou een hoop Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder