Zelfstandig werkend kok

Grand Café Levels -

Mice & place lunch --> Saladiere vullen, sauzen maken, vleeswaren snijden & bakken Lunch draaien Mice & place diner --> vlees en vis voorbereiden (marineren, bakken, spiesen of roken) , soepen maken, weekspecials maken etc. Extra voorbereidingen voor volgende dagen Diner draaien

Naar wie zijn wij op zoek?

Levels is een trendy bedrijf met een jong en innovatief team. Innovatie is bij Levels belangrijk, meegaan en vooroplopen met trends. Verwachtingen overtreffen is het leukste dat er is en maakt de dag van onze gasten. Vind jij het dus leuk om hippe streetfood gerechten te maken, de innovaties in grote steden te volgen en eigen te maken dan is Levels een leuke plek voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Levels is de place to be in Harlingen. Ons team van circa 35 jonge enthousiastelingen zorgen er keer op keer weer voor dat gasten een heerlijke middag/avond hebben. Wil jij deel uit maken van een hecht en onwijs gezellig team, doorgroeien naar meer verantwoordelijkheden en uitzicht hebben op een vast contract dat is bij Levels geen probleem! Daarnaast zijn er veel trainingsmogelijkheden en hebben we 2 keer per jaar een super tof team uitje zoals Wipe out, Tuk tuk race, Expeditie Robinson of andere gekke dingen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder