Restaurant 't Havenmantsje Ben jij de leerling die graag dit mooie vak wil leren ? kom dan bij 't Havenmantsje werken
1 Ontwikkelt nieuwe gerechten 02 Voert menu-engineering uit 03 Draagt ideen aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten 04 Stelt de menukaart op 05 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten 06 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit 07 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen 08 Plant zijn werkzaamheden 09 Maakt mise en place 10 Past recepten aan 11 Bereidt gerechten en componenten 12 Werkt gerechten voor de uitgifte af 13 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon 14 Verricht onderhoud aan keukeninventaris 15 Bestelt benodigde producten 16 Ontvangt en controleert geleverde producten 17 Slaat geleverde producten op 18 Controleert producten en voert keukenadministratie uit 19 Plant en verdeelt de werkzaamheden 20 Stuurt medewerkers aan 21 Voert intern formele gesprekken
Naar wie zijn wij op zoek?
• Uitmuntend gevoel voor gastenbeleving • Je houdt van horeca • Commercieel kunnen denken • Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en betrouwbaar • Ervaring in de horeca is een pluspunt
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden *Een baan! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw eigen kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt. We bieden meer: • Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s • Doorgroeimogelijkheden • Eventueel reiskostenvergoeding • Betaalde opleidingen * Wij waren in 2019-2020 het beste leerbedrijf van het jaar!!!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat