Manager / ondernemer horeca

Restaurant 't Havenmantsje Ben jij de leerling die graag dit mooie vak wil leren ? kom dan bij 't Havenmantsje werken

1 Ontwikkelt nieuwe gerechten 02 Voert menu-engineering uit 03 Draagt ideen aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten 04 Stelt de menukaart op 05 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten 06 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit 07 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen 08 Plant zijn werkzaamheden 09 Maakt mise en place 10 Past recepten aan 11 Bereidt gerechten en componenten 12 Werkt gerechten voor de uitgifte af 13 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon 14 Verricht onderhoud aan keukeninventaris 15 Bestelt benodigde producten 16 Ontvangt en controleert geleverde producten 17 Slaat geleverde producten op 18 Controleert producten en voert keukenadministratie uit 19 Plant en verdeelt de werkzaamheden 20 Stuurt medewerkers aan 21 Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

• Uitmuntend gevoel voor gastenbeleving • Je houdt van horeca • Commercieel kunnen denken • Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en betrouwbaar • Ervaring in de horeca is een pluspunt

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden *Een baan! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw eigen kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt. We bieden meer: • Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s • Doorgroeimogelijkheden • Eventueel reiskostenvergoeding • Betaalde opleidingen * Wij waren in 2019-2020 het beste leerbedrijf van het jaar!!!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder