Cafetaria Petit Restaurant Family We are ''Family'' Daar blijf je eten
De dag begint met opstarten en voorbereiden van restaurant-terras en keuken. Alles word stand-by gemaakt (misser place) en geplaatst. De lunch verwerkt en daarna bereiden we ons voor op de avond. Alles word klaargezet en wat nodig is gesneden. De student/werknemer zal werkzaam zijn in de keuken en afhaal countert. Hij/Zij leert omgaan met de producten en keuken werkzaamheden, verder leert men sociale vaardigheden omdat men in contact komt de gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student heeft doorzettingsvermogen nodig en moet open staan voor alles. De student leert multifunctioneel te zijn. Het allerbelangrijkste is dat de student het graag wilt. Want uiteindelijk is alles te leren
Wat biedt het bedrijf?
We nemen iedereen hij/zij is. We hebben een hecht team en werken allemaal samen. De student kan zeker doorgroeien. Een vaste baan eraan overhouden zowel part-of fulltime.
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat