Meewerkend horeca ondernemer

Loft Heemstede. Gastheer/-vrouw + barman/-vrouw.

Als gastheer/- vrouw en barman/- vrouw ben jij hèt gezicht van het restaurant. Jij ontvangt mensen, positioneert hen, helpt/adviseert hen bij het maken van hun keuze, neemt de bestelling op, maakt de drankjes, leert mooie en lekkere koffies zetten, serveert drankjes en eten, werkt met de kassa, creëert en onderhoudt de sfeer, rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid, draagt werkzaamheden aan collega's over, bewaakt de voorraad, en zorgt ervoor dat het restaurant zo achtergelaten wordt dat de collega's de volgende dag fris kunnen beginnen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Assertief, spontaan, een aanpakker, eigen initiatief, flexibel, opgewekt, verzorgd en eerlijk. Communicatie is key!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een marktcomfort stagevergoeding. Verder is onze kracht het werken in een hecht, klein team. Wij hechten veel waarde aan communicatie en dat voel je terug. Er is veel ruimte voor je ontwikkeling en naar je ideeën wordt vaak geluisterd.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

Video Link

lees verder