Kok

Restaurant snackbar partyservice De Spikke Enthousiaste & energieke leerling kok

Wat Ga Je Doen? Als leerling-kok bij De Spikke krijg je de verantwoordelijkheid over het bereiden van gerechten die aansluiten bij de doelgroep in Heerde en omgeving. Steeds met een focus op seizoensgebonden en kwalitatief hoogwaardige producten. Ook zorg je voor de hygiƫne en veiligheid in de keuken. Jouw Rol Als leerling Kok Bij De Spikke In de loop van de ochtend, begin je jouw dag in Restaurant De Spikke in het hart van Heerde. Het voelt als thuiskomen in een warm familiebedrijf. Je start met het uitpakken & controleren van de verse leveringen en het voorbereiden van de ingrediƫnten voor zowel de lunch als het diner. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles van topkwaliteit is. Je overlegt met de chef en volgt de instructies om ervoor te zorgen dat jullie voorbereidingen soepel verlopen. Tijdens de voorbereidingen houd je toezicht op de mise-en-place en zorg je dat elk gerecht voldoet aan de hoge standaarden die onze gasten gewend zijn. Kortom top dus !

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie Ben Jij? Je bent bezig met de opleiding zelfstandig werkend kok en bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze keuken. Belangrijk vinden wij dat je stressbestendig, meedenkend en flexibel bent. Communiceren doe je met gemak en je bent altijd in voor een geintje. Je bent creatief in de (Franse) keuken en denkt graag mee over hoe we onze gasten nog beter kunnen verrassen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat Bieden Wij? Bij De Spikke geloven we in de kracht van persoonlijke relaties. Je komt terecht in een warm familiebedrijf waar in overleg veel mogelijk is, waar je veel verantwoordelijkheid draagt en je creativiteit volop benut. Verder krijg je: Een vierdaagse werkweek met maandag en dinsdag als vaste vrije dagen. Een wisselende vrije dag in het weekend. Salaris dat past bij je ervaring en prestaties. Meedenken, suggesties aandragen en het samenstellen van het nieuwe menu.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder