Zelfstandig werkend kok

De Buurman Bar & Grill Een veelzijdig zelfstandig werkend kok in een dynamisch bedrijf

De Buurman is van eetcaf in bijna 27 jaar uitgegroeid tot een volwaardig restaurant. Juni 2016 is er een grondige verbouw geweest waarin in de keuken de Josper (een Spaanse oven/grill) centraal staat en waarom heen het concept is gebouwd. We stellen ons ten doel om met hoogwaardige producten een goed aanbod te creren van mooie en creatieve gerechten. De gerechten dienen wel aan de volgende voorwaarden te voldoen: * Gebruik van verse en goede producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. * Ambachtelijk, dus eigen bereid . * Bouillon, soepen, sauzen worden vers bereid * Het zelf roken en bereiden van vlees, vis en groentes op de Josper, Big Green egg en in onze Alto Shaam rookkast. Door uitbreiding in 2021 met een zaal wordt er ook meer ingezet op groepen en banqueting.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit, daadkracht tonen, teamspeler, georganiseerd handelen. Gemotiveerd om ook de schoolvakken op de juiste manier af te ronden.

Wat biedt het bedrijf?

Een zeer afwisselende baan in een kleine maar dynamische keuken, waar veel vaktechnieken ter plaatse geleerd kunnen worden onder leiding van een bevlogen chef, Bryan Wubben. Via uitstapjes naar ons zusterbedrijf Gusto Y mucho Mas bij interesse en geschiktheid ook kennis nemen van de Spaanse tapas keuken onder leiding van Chef Jassery Ocon.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder