Hotel en Auberge de Rousch Manager ondernemer - Veelzijdig leren!
De Rousch is een gezellig familiebedrijf in Heerlen, waarin wij een groot aanbod hebben aan horeca activiteiten: restaurant, bruiloften, feesten, borrels, gala’s, koffietafels, vergaderingen, en nog veel meer… Door de variëteit aan activiteiten is elke dag anders en is er heel veel te leren. Leidinggevende leer je ons gehele bedrijf kennen en is er de mogelijkheid je op basis van jouw interesse verder te specialiseren binnen ons bedrijf. Wij werken met veel oproepkrachten die de nodige aansturing nodig hebben en waarbij jij jezelf kan ontwikkelen als leidinggevende. Wij voeren alle werkzaamheden, van marketing, HRM tot financiële administratie alles zelf uit, waardoor je overal een kijkje in de keuken kunt nemen. Kortom, een ideale stageplek om veel te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd, klantvriendelijk, georganiseerd, netjes en een teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
Werken in een horeca bedrijf met veel afwisseling; Afwisselend werk Familiebedrijf met oog voor elkaar; Veel contact met gasten; Alle bedrijfsaspecten in eigen beheer en daardoor veel mogelijkheden tot leren; Mogelijkheid op een vaste aanstelling of doorgroeien binnen ons team of andere teams binnen ons bedrijf;
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten