Kok

Sodexo - APG Groep N.V. Leuke leerplek in de catering met ieder weekend en alle feestdagen VRIJ!

Wat ga je doen, wij verzorgen voornamelijk de lunch, dat houd in, salades maken, broodjes maken, soepen maken, desserts maken en diverse warme gerechten. Je zult starten in de koude keuken. Daar komen diverse werkzaamheden voor, zoals snijtechnieken, koude sauzen maken, garneren van gerechten. In de warme keuken ga je soepen maken, bakken, braden, blancheren en koken van produkten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student, is spantaan, vriendelijk, open, niet mensen schuw, want we werken met een half open keuken en counter.

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden de student een gezellige werkomgeving met diverse mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Video Link

lees verder