Software developer

ZeroPPM B.V. Stagiair Software Developer in Machine Vision en Logistics

ZeroPPM specialiseert zich in Machine Vision, inspectie, data reporting, logistics solutions en support & training aan klanten. Het integreren van Cognex Vision camera's in bestaande en nieuwe processen is dan ook onze core business. Vanuit onze vestiging in Nederland verbeteren wij productieprocessen over de hele wereld. Het gebruik van camera's voor inspectie levert: - Hogere nauwkeurigheid, - Betere kwaliteit, - Minder verspilling, - Snellere processen, - Volledige automatisering, - Constante communicatie, - Verhoogde veiligheid. Hierbij bieden wij oplossingen om de inspectie volledig aan te sluiten aan de nodige volgende stappen en een rond proces te creëeren. Alles met als resultaat een hogere klanttevredenheid. Onze resultaten zijn te zien bij grote, bekende bedrijven, die wij met trots vaste klanten mogen noemen. Als stagiair Software Developer hou jij je bezig met, en loop je mee bij het ontwikkelen van Machine Vision software programma's voor productcontrole.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent ambitieus, gemotiveerd en ondernemend. Je hebt doorzetvermogen en wil meewerken aan een succesvolle toekomst. Wij zoeken studenten met een achtergrond en interesse in programmeren en het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor real-time problemen. Herken jij jezelf in deze kwaliteiten? Dan zoeken wij jou als aanvulling voor ZeroPPM!

Wat biedt het bedrijf?

ZeroPPM biedt een leerzame stageplaats met gevarieerde werkzaamheden en actuele opdrachten. Als student Software Developer zul jij je bevinden in een vernieuwende leeromgeving die volledig specialistisch is door het stukje Machine Vision, maar wel precies binnen jouw opleiding past! Studenten bij ZeroPPM krijgen de unieke kans om extra training te krijgen bij onze partner Cognex, wellicht loop jij dan na je stage met een officieel Cognex certificaat de deur uit! Dus, zoek jij naar een stage waarin je iets verder en breder kijkt dan alleen het in elkaar zetten van websites, en lijkt een diepgaande stage in een nieuw onderwerp bij jouw te passen? Hou jij van het bedenken van creatieve oplossingen voor real-life problemen? Heb jij interesse in doorgroeien, zelfs tijdens de stage? Dan is ZeroPPM hét stagebedrijf voor jou! Neem contact met ons op, wij staan voor je klaar! Wij zijn ook beschikbaar om als bedrijf in te springen voor schoolopdrachten, minoren en bedrijfspresentaties.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder