Legal, Insurance & HR Services Specialist

BANVO B.V.

Interessante mensen aan de telefoon en leuke vacatures op de website. Als Talent Sourcer aan jou de taak om ze bij elkaar te brengen. Wij blijven groeien en daar horen nieuwe collega’s bij om deze groei te verwezenlijken. Je gaat op zoek naar talentvolle werkzoekende om deze voor te stellen bij onze BANVO-kantoren. - Actief speuren naar potentiële kandidaten via verschillende bronnen, zoals databases, sociale media, professionele netwerken en andere online platforms. - Beoordelen van cv's en profielen en het voeren van intakegesprekken om te bepalen of kandidaten geschikt zijn voor specifieke functies. - Je houdt contact met de sollicitant, behoud het overzicht en verwerkt deze in rapportages. Je werkt gestructureerd en bouwt hiermee de landelijke talentpool op. - Het schrijven van teksten. Met de juiste profielschets heb jij binnen no-time een passende vacature op papier staan. - Het plannen van telefonische/ fysieke afspraken met sollicitanten communiceer je met collega's

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een sociaal persoon en je werkt gestructureerd en overzichtelijk. Daarnaast haal je voldoening uit succesmomenten en bent erg ondernemend en gemotiveerd. Verder; - Communicatief sterk, jij kan anderen goed motiveren en overtuigen. - Beheers je de Nederlandse taal is woord en geschrift. - Je bent proactief, kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. - Ben je flexibel en weet je prioriteiten te stellen.

Wat biedt het bedrijf?

Een gevarieerde, interessante stage/ baan met een groot netwerk om je heen. Wij vinden dat het de mensen zijn die het verschil maken. De innovatieve arbeidsmarkt oplossingen die we voor aangesloten kantoren ontwikkelen, passen we zelf natuurlijk ook toe. Daarnaast bieden wij je ook; - Een fijne werksfeer in een hecht team - iedere vrijdag een lunch op onze kosten Indien je bij ons in dienst komt bieden wij je; - De mogelijkheid tot verdere ontwikkeling; - Een pensioenregeling; - Reiskostenvergoeding; - Naast je vakantiedagen bepaal je zelf de vaste feestdagen; - Je mag ieder jaar opnieuw je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen. Denk hierbij aan kinderopvang, een ingerichte thuiswerkplek, een aanvullende zorgverzekering, festivalticket, fiets, het verduurzamen van je woning, etc.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder