Manager / ondernemer horeca

Bomenpark eten en drinken aan het water Bomenpark Heesch zoekt nog een leerling. Iets voor jou?!

In Heesch, aan de rand van De Maashorst, is het bijzonder goed toeven. In het restaurant kunnen de gasten van 10.00 tot 23.00 uur genieten van een uitgebreide kaart met verse producten, veelal uit de streek. Zij vinden er kwaliteit voor elke gelegenheid: van eenvoudige boterham met kroket tot uitgebreid diner met kreeft. Als het enigszins kan, openen we het terras. Daar kijken de gasten uit over het water. Ben jij op zoek naar een plek waar je het geleerde in de praktijk kunt toepassen? Dan zoeken we jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Dat jij alles op alles zet voor een perfect avondje uit voor onze gasten, dat vinden wij vakmanschap. Met jouw inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor kwaliteit, kunnen we gasten pas écht blij maken. Van de voorbereidingen op de komst van de gasten tot het tevreden naar huis gaan van gasten. Ben je vrolijk, gastvrij en heb je liefde voor de horeca en lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Wij bieden jou een weekend dag vrij.

Wat biedt het bedrijf?

Het Bomenpark biedt een gezellig en hecht team. Verder zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder