Manager / ondernemer horeca

Libéma Vakantiepark Dierenbos Wil jij klaargestoomd worden om als horecatopper onze gasten in de watten te leggen? Ben jij wel klaar met de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd? Volg dan bij ons je BBL-traject en ontwikkel belangrijke skills!

Dit vind je leuk om te doen: -Verwachtingen overtreffen; Als Horeca Medewerker ben je hèt aanspreekpunt voor onze gasten en klanten! Jij zorgt samen met het horecateam voor een gastvrij ontvangst en zet graag nét dat stapje extra; -Een dynamische werkomgeving; Als Horeca Medewerker is daadwerkelijk geen dag hetzelfde, de ene avond werk je in ons gezellige familierestaurant, en de andere dag serveer je heerlijke broodjes tijdens de lunch of de heerlijkste cocktails in onze buitenbar; -Werken op een prachtige en unieke locatie! Een bosrijke omgeving met een binnen en buitenzwembad én een grote natuurlijke zwemvijver. Ben je vrij? Dan mag je hier uiteraard gratis gebruik van maken! Als Allround Medewerker werk je in het middelpunt van alles wat er bij Vakantiepark Dierenbos te beleven is. Voor jou als medewerker the place to be!;

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent minimaal 16 jaar; -Je volgt een relevante BBL opleiding en zoekt een bedrijf om jouw werk-leer traject te voltooien; -Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en het bieden van een gastvrij en warm welkom is voor jou een vanzelfsprekendheid en geen aangeleerd trucje.

Wat biedt het bedrijf?

-Afwisseling, dynamiek en de belofte dat elke dag ook echt anders is; -Unieke werkomgeving Een bosrijke omgeving én een binnen en buitenzwembad én een grote natuurlijke zwemvijver;??Hoe leuk is het om tijdens de pauze even een kijkje te nemen en een rondje te lopen op het park?; -Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; -Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie uit te voeren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder