Manager / ondernemer horeca

Café Bellevue Allround en ondernemend horecamedewerker

Caf Bellevue is een gezellig allround caf met feestzaal en terras. We nemen je mee door alle facetten van het bedrijf. Je werkzaamheden zijn grotendeels gericht op borrels, bedrijfsfeesten en particuliere feesten. Je werkt in eerste instantie mee in de bediening, achter de bar, in de keuken en op kantoor om het bedrijf goed te leren kennen. Vervolgens stuur je het team aan tijdens feesten en zorg je ervoor dat onze gasten niks tekort komen. Je leert over gastvrijheid, gastgericht werken, het voorbereiden van feesten, vergaderingen en terrasdagen. In de keuken leer je over snel en slim werken, mise en place, van hapjesplanken tot complete buffetten. En op kantoor leer je wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Over inkoop, verkoop, assortiment, marge, planning. En als je over een onderdeel meer wil weten, gaan we verder de diepte in.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn een enthousiast team dat hard werkt en veel plezier heeft met elkaar. Je past perfect bij ons team als je binnenkomt met een glimlach, jezelf op je gemak voelt, goed kijkt naar wat er om je heen gebeurd en je best doet om onze gasten zich thuis te laten voelen. Want samen zijn we trots op Bellevue en dat willen we ook uitstralen.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke stage/leerplek in een ouderwets gezellig horecabedrijf met een moderne kijk op management. Leer je gasten te omringen door gastvrijheid en wat er achter de schermen allemaal nodig is om dit waar te kunnen maken. Je komt in een enthousiast team met een diversiteit aan ervaring en leeftijd.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder