Fletcher Hotel Restaurant 's-Hertogenbosch Stage bediening
Dit ga je doen Jij als Stagiair Bediening ondersteunt op lerende wijze het F&B Team. Jij zorgt voor de juiste mise en place. Zo verloopt alles vlekkeloos. Jij bedient de gasten. Jij geeft de gasten uitleg over de menu- en wijnkaart en de lekkerste combinaties die hierbij horen. Jij dekt de mooiste tafels, waarna je ze ook zorgvuldig weet af te ruimen. Fijn voor de gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Dit ben jij Als Stagiair Bediening volg je een relevante opleiding. Jij weet al precies wat gastvrijheid is. Jij beheerst de Nederlandse taal helemaal top en bent communicatief vaardig. Extra mooi meegenomen als je ook Engels en Duits spreekt. Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie. Lekker actief bezig.
Wat biedt het bedrijf?
Dit bieden we jou Een fijne stagevergoeding. Ruimte om te werken aan jouw stage opdrachten. Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een unieke Fletcher Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje wellness met korting, korting op Fletcher Events en meer. Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden. Een goede werksfeer, met leuke collega's. Verschillende mogelijkheden om door te groeien.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten