Kok

Eetcafé Zalen 't Tunneke BV

Voorkeur gaat uit naar een 2e jaars kok in opleiding De kok in opleiding gaat meehelpen met het maken van de Mise en Place, bereidt gerechten en werkt ze af, daarnaast zorgt ze voor dat alles volgens de hygiëne code verloopt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit en oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een gezellig team en er is een kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder