Kapellerput Conferentiehotel Stage Guest Service & Entertainment
Samen met je collega’s zorg jij voor het MeetingGeluk(t) van onze gasten. Jij streeft ernaar om het onze gasten naar hun zin te maken en hun verblijf bij Kapelleput perfect te laten verlopen. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling F&B, van het uitvoeren van mise-en-place werkzaamheden, het onderhouden van contacten met onze gasten, het serveren van gerechten en dranken, het uitvoeren van service/bedieningswerkzaamheden in Restaurant, Bar & Banqueting tot het verrichten van voorbereidende, uitvoerende en opruimwerkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Binnen Kapellerput stralen wij met dit DNA: - Gast op 1 - Professional - Ondernemend - Flexibel - Creativiteit - Flair - Fun - Trots - Winnaar - Teamspeler
Wat biedt het bedrijf?
Kapellerput biedt een collegiale en dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Je wilt graag groeien in je vak en krijgt daar ook de kans voor. Je werkt in een betrokken team en hebt tevens een grote mate van zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor het delen van jouw ideeën en in gezamenlijkheid bepaalt het team targets. Successen & verjaardagen vieren we samen. Plezier hebben en voldoening halen uit je werk, dat is werken bij Kapellerput!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers