Zelfstandig werkend kok

Restaurant Het Buitenhuys Leren in een groeiend bedrijf/ lokale producten op wereldniveau

- Meehelpen in de keuken. - Mise en place draaien. - Bestellingen uitpakken, klaarzetten voor leveranciers - Servies meedraaien aan de warme/koude kant

Naar wie zijn wij op zoek?

- Oog voor detail - Motivatie - Energiek - Zelfstandig - Ondernemend - Kan initiatief tonen

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een groeiend bedrijf, die erg hard aan het stijgen is. Het team leert veel van elkaar. Je kunt veel leren van een chef die op sterren-niveau heeft gekookt. Leuke workshops zoals messen slijpen etc. Hecht team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder