Mooirivier Hotel GOEDE BEGELEIDING | GRATIS HUISVESTING OF REISKOSTENVERGOEDING | LEUKE EXTRA'S
De student zal de taken uitvoeren die horen bij de functie van zelfstandig werkend kok
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gemotiveerd; Je bent klantgericht en representatief; Je bent flexibel.
Wat biedt het bedrijf?
Jonge en enthousiaste collega’s; Gratis huisvesting of reiskostenvergoeding; Als leerling ontvang je het leerlingensalaris volgens de Horeca cao; Je krijgt 30% korting op alle F&B binnen Mooirivier; In het kader van ‘weet waar je werkt’ mag je een keer dineren en overnachten bij Mooirivier; Goede persoonlijke begeleiding. Samen zorgen we voor een uitdagende en afwisselende invulling van je stage; Loop een dag mee met al onze afdelingshoofden om te bekijken van welke functie jouw hart sneller gaat kloppen; Na een goed afgeronde stage-/leerperiode maak je kans op een contract en kun je bij ons aan het werk.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers