Kok

V.O.F. de Zoes

De Zoes "Preuve, Prooste en Praote" is een speciaalbier caf met brasserie met een aanbod van speciale bieren, wijnen en eten in een tijdloze, industrile, warme, robuuste en laagdrempelige sfeer. Keuken is zeer ambachtelijk. In 2021 won De Zoes de tweede prijs voor het beste terras van Nederland. Voor deze tijd sleepte De Zoes van diverse prijzen binnen van publieksprijs van Gemeente Peel & Maas tot aan Golden beer award. De Zoes wil graag haar team uitbreiden en de kennis van de vaste medewerkers overbrengen op studenten, want zeg nu zelf, Horeca is het meest gaafste vak! Heb jij zin om te leren van onze professionals? Solliciteer dan bij De Zoes.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Basiskennis koken - Communicatief vaardig of bereid dit te leren - Kwaliteit staat hoog in het vaandel - Teamgeest, maar ook voldoende zelfstandig kunnen werken - Horeca gaaf vinden en de visie hebben dat alle gasten worden verwend

Wat biedt het bedrijf?

- Conform CAO loon met leuke extraatjes vanuit de zaak zoals met; je verjaardag, Kerst, Sinterklaas en anderen leuke vieringen - Personeelsfeest met het gehele team - Een gezellig, jong maar ervaren team op de werkvloer - Veel collega's met horeca achtergronden waarvan je ontzettend veel kunt leren - Wij houden rekening met hobby's en/of sport

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder