Leidinggevende bediening

V.O.F. de Zoes

Meedraaien in een bruisende organisatie? De Zoes is een relatief nieuw familiebedrijf wat timmert aan de weg. In 2021 uitgekozen tot tweede plaats voor beste terras van Nederland en in de eerdere jaren al meer prijzen heeft gewonnen zoals de publieksprijs van Gemeente Peel en Maas en een golden tapprijs. De kracht van De Zoes bestaat uit een breed assortiment aan speciaal bieren en een kwalitatieve keuken. Bij onze gerechten verkopen we bijpassende bieren, onze biersommelier binnen het bedrijf buigt zich ieder seizoen weer over de beste combinaties. Daarnaast hebben we koffiespecialisten in huis, onze barista's zij maken kunstwerkjes in de koffies waar wij veel waarde aanhechten. Meewerken in een gave organisatie die staat voor kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je sociaal, meedenkend en heb je er zin in om jezelf te ontwikkelen tot een echte leidinggevende? Kom dan meedraaien met een van de leidinggevende die De Zoes rijk is.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij plannen rondom je hobby, dus hier blijf je fit - Kennis van horecatoppers, de Barista tot biersommelier tot professioneel ondernemer. Wij hebben het in huis. - Maandag en dinsdag vrij voor je eigen bezigheden - Conform CAO salaris mét leuke extraatjes zoals een verjaardagscadeau, kerstpakket, sinterklaas geschenk etc. - Een super gezellig, ervaren en jong team - Zondagavond samen het weekend inluiden met de personeelsborrel aan het eind van je dienst

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder